Hvad siger klienterne?

"Mathias' behandling har gjort at min langvarige skinnebenbetændelse, låste knæ og smerter i hoften nu er forsvundet. Smerterne udviklede sig gradvist efter en yoga skade for et år siden og uanset hvad jeg gjorde kom det tilbage. Mathias' behandling har gjort, at jeg gradvist har kunnet mærke fremskridt og kan igen bevæge mig uden at opleve smerter. Jeg har igen en krop som det føles godt at være i."
CathrineBehandlet for hoftesmerter
"Jeg startede behandling hos Mathias fordi jeg havde ondt i lænden. Jeg kunne ikke rejse mig fra sengen om morgenen uden først at lave øvelse. Om natten skulle jeg ligge benene på en bestemt måde, for ikke at få for ondt. Efter 5 behandlinger kan jeg nu frit bevæge mig igen. Jeg kan rejse mig fra min seng om morgenen uden problemer. Jeg kan sætte mig og rejse mig fra en stol eller gulvet, uden at bruge armene til støtte. Jeg kan tage tøj og sko på uden at skulle sidde ned. Jeg oplever en fri bevægelighed i hele kroppen."
LeneBehandlet for lændesmerter
"Jeg kom med smerter i hoften, eller iskias. Jeg havde gået rundt med smerter i ca. 1 1/2 år. De var bare blevet en "tilstand". Det gav sig til udslag i kraftige jag fra lænden og ned i benet, når jeg gik langt, lavede pludselige udfald på benet, og når jeg løftede det. Jeg havde svært ved at sove på den berørte side, hvilket resulterede i afbrudt nattesøvn, hver gang jeg i søvne vendte mig. Efter 2 behandlinger, var hurtige, spontane udfald på benet, ikke længere forbundet med smerter. Hvilket blev positivt bemærket af mit håndboldhold. 5 behandlinger, og jeg er nu smertefri. Følelsen af fastlåshed i hoften er forsvundet, og jeg kan ligge på hoften uden at vågne."
LotteBehandlet for iskiassmerter
"Jeg har været hos Mathias en 4-5 gange pga iskiasmerter. Allerede første gang jeg var der, mærkede jeg en positivt forandring i smerterne og efter de 4-5 behandlinger var det væk, dvs. en forbedring langt over forventet. Da Mathias kigger på "det hele menneske", rådede han mig også kostmæssigt, hvilket også viste sig at ha en effekt. Så alt i alt en utrolig positiv behandling, en meget rolig og tryg atmosfære og klart noget jeg vil ty til igen hvis nødvendigt. En klar anbefaling af Mathias herfra!"
RikkeBehandlet for iskiassmerter
"Kom til Mathias lidt ved et tilfælde efter 3 måneder med fysioterapibehandling for løberknæ uden den store effekt. Blev virkelig positivt overrasket og efter kun 2 behandlinger og nogle nye såler til mine sko, gik jeg fra ikke at kunne løbe 1km uden store smerter til tre uger efter at deltage i Royal Run og løbe 10km uden problemer. Kan stærkt anbefale Mathias og myoreflex terapi til alle der døjer med smerter af forskellig art "
ElisabethBehandlet for løberknæ
Efter en hjernerystelse og piskesmæld - og efter at have søgt effektive behandlinger i flere år - fik jeg ved et tilfælde et gavekort til behandling hos Mathias. Og til min store overraskelse er jeg nu efter to måneder mere i balance og mine symptomer er under kontrol, og mit liv er blevet bedre.
NicolasBehandlet for piskesmæld og hjernerystelse
"Efter 5 år med kronisk bihulebetændelse er jeg så lettet over at den er væk nu! Mathias' behandling har gjort underværker og jeg er ham dybt taknemmelig."
LeneBehandlet for bihulebetændelse
"Jeg har i mange år døjet med spændinger i nakke og skuldre, der tit førte til migræne lignende hovedpiner. Jeg har prøvet forskellige former for behandling, uden det hjalp. Mathias har fokuseret på årsagen til mine hovedpiner og allerede efter et par behandlinger, kunne jeg mærke det hele løsnede sig. Jeg har væsentligt færre spændingshovedpiner og har fået en meget bedre kropsholdning."
TyreBehandlet for hovedpine
"Før behandling havde jeg rigtig ondt i mine knæ. Det gjorde ondt, når jeg løb og hoppede rundt, og lavede sjov og ballade. Men så fik jeg en times behandling og samme aften var jeg ude at spille fodbold i to timer uden at have ondt. Det gjorde heller ikke ondt efter eller dagen efter."
MartinBehandlet for knæsmerter
"Jeg opsøgte Mathias på grund af hovedpine og nakkespænding. Allerede efter første gang var hovedpinen væk, yderligere mærkede jeg at min vejrtrækningen blev bedre og dybere under træning. Jeg går stadig hos Mathias , nu er det “ velværebehandlinger “ kroppen og sindet sættes lidt på plads hver gang. Mathias er virkelig dygtig, fokuseret og behagelig, når jeg går derfra føles det som jeg svæver en smule."
HanneBehandlet for hovedpine
"Jeg har fået SÅ meget ud af at komme til behandling her. Det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud. Jeg har haft problemer med min venstre arm og haft “susen” helt ud i fingrene, hvilket var meget generende og gjorde ondt. Og jeg har haft ondt i nakken og ondt i mine ben, min fod og min tommeltot. Det er alt sammen meget bedre nu."
ElseBehandlet for slidgigt og føleforstyrrelser
"Jeg arbejder på kontor med stressende arbejdsforhold og havde dagligt spændingshovedpine og ubehag i nakke og skuldre. Jeg fik rigtig god effekt af kombinationen med behandling og åndedrætsøvelser. Efter ganske få behandlinger og øvelser kunne jeg mærke en positiv effekt og efter 6 uger var min daglige hovedpine væk. Jeg benytter fortsat åndedrætsøvelserne jævnligt, som hjælper til at blive mere afslappet og fokuseret."
LouiseBehandlet for hovedpine
”Mathias får virkelig ens krop ned i gear samtidig med, at hans mål er at skabe langvarige resultater. Pga. en gammel sportsskade hvor jeg havde fået et slag på nederste del af min højre ryg/balde, som påvirkede mine nerver ned i låret, har jeg ofte haft ondt i det område og min hud er meget sart. Efter at have været hos Mathias to gange påvirker det mig i langt mindre grad end tidligere.”
JosefaBehandlet for iskiassmerter
”Jeg har døjet en del med skulderbesvær og spændinger, og behandlingens langsomme tempo gav mig muligheden for at følge med og rent faktisk blive klogere på, hvad det er der giver mig problemerne. Det tryk Mathias giver sætter ikke kroppen på den anden ende og alligevel resulterer det i dyb afspænding og en varig bedring.”
MagnusBehandlet for skuldersmerter