Myoreflex Terapi

Kroppen husker alt...

Hvad er Myoreflex Terapi?

Myo er det græske ord for muskel. Navnet Myoreflex Terapi kan derfor oversættes til muskelrefleks terapi, hvilket hentyder til det sammenspil, der foregår mellem musklerne og nervesystemet.

 

Teorien bag er baseret på:

 • Anatomi
 • TCM, akupunktur systemer
 • Individuel smertebiografi
 • Psykotraumatologi
 • Neurokemi
 • Biomekanik

 

Hvor Øst og Vest er enige

Muskler hænger sammen i lange kæder fra top til tå. Disse kæder er stort set identiske med meridianbanerne fra kinesisk medicin. Kineserne har igennem mange århundreder arbejdet med kroppen som helhed, og med hvordan kroppens dele påvirker hinanden. I vesten har vi forsøgt at separere kroppens dele så meget som muligt, for bedre at kunne forstå dem individuelt. I denne proces er en del af helhedsbilledet desværre gået tabt. I 90’erne blev det endeligt slået fast, at muskelhinderne hænger sammen, og at muskelhindernes forløb, med meget stor nøjagtighed, svarer til de kinesiske meridianbaner. Disse kinesiske ”energilinjer”, som blev optegnet for flere tusind år siden, bliver nu altså understøttet af vestlig anatomi.

 

Muskelhinderne (fascier) som slynger sig fra top til tå, på samme måde som vi bevæger os, bliver anlagt allerede i 6. fosteruge, inden der er muskler, knogler og organer. Muskler, knogler og organer fylder sidenhen hinderne ud og hinderne er derfor ansvarlige for de forskellige deles relation til hinanden. Da hinderne, som omgiver organerne, hænger sammen med hinderne som omgiver musklerne, kan man nu se logikken i det kinesiske meridiansystem.

 

 

Livshistorien i vævene

Myoreflex er et flerdimensionelt koncept, der arbejder med hele muskel-, sene-, nerve- og organsystemet. Musklerne afslører mere end andre strukturer i kroppen neurofysiologiske og -psykologiske ubalancer, fordi musklerne er det eneste væv, der kan trække sig sammen. Muskler bærer megen livshistorie og ophober energi ved at holdes spændte. Denne energi mangles et andet sted. Den eneste måde at hente energien tilbage til systemet, er ved at genoprette en funktionel balance mellem muskler, sener, indre organer og nervesystem. Dette gøres effektivt via muskelkæderne. Da vores underbevidste følelser til dels er styret af denne fysiologiske balance, vil man i visse tilfælde opleve en forandring af det bevidste følelsesliv og måske begynde at se sig selv i et nyt lys.

 

 

 

Myoreflex terapi er grundlagt af læge og Heilpraktiker, Dr. Kurt Mosetter, og har gjort sit indtog på tyske hospitaler, samt indenfor sportens verden. Især elitefodbold har taget det til sig og flere europæiske topklubber og landshold anvender idag Myoreflex.

 

 

650 DKK
Første behandling
 • 75 min.
 • Inkl. journal optegnelse
Book en tid
600 DKK
Behandling
800 DKK
Lang behandling
 • 90 min.
 • Mulighed for at nå længere
Book en tid
2750 DKK
Klippekort
 • 5 Behandlinger
 • Ved første behandling kan vi vurdere vi om et klippekort vil være den bedste løsning
Book en tid
"Kom til Mathias lidt ved et tilfælde efter 3 måneder med fysioterapibehandling for løberknæ uden den store effekt. Blev virkelig positivt overrasket og efter kun 2 behandlinger og nogle nye såler til mine sko, gik jeg fra ikke at kunne løbe 1km uden store smerter til tre uger efter at deltage i Royal Run og løbe 10km uden problemer. Kan stærkt anbefale Mathias og myoreflex terapi til alle der døjer med smerter af forskellig art "
ElisabethBehandlet for løberknæ
"Jeg har været hos Mathias en 4-5 gange pga iskiasmerter. Allerede første gang jeg var der, mærkede jeg en positivt forandring i smerterne og efter de 4-5 behandlinger var det væk, dvs. en forbedring langt over forventet. Da Mathias kigger på "det hele menneske", rådede han mig også kostmæssigt, hvilket også viste sig at ha en effekt. Så alt i alt en utrolig positiv behandling, en meget rolig og tryg atmosfære og klart noget jeg vil ty til igen hvis nødvendigt. En klar anbefaling af Mathias herfra!"
RikkeBehandlet for iskiassmerter
"Mathias' behandling har gjort at min langvarige skinnebenbetændelse, låste knæ og smerter i hoften nu er forsvundet. Smerterne udviklede sig gradvist efter en yoga skade for et år siden og uanset hvad jeg gjorde kom det tilbage. Mathias' behandling har gjort, at jeg gradvist har kunnet mærke fremskridt og kan igen bevæge mig uden at opleve smerter. Jeg har igen en krop som det føles godt at være i."
CathrineBehandlet for hoftesmerter