Gratis afklaringssamtale

 

Et behandlingsforløb kan være en stor investering. Både af penge, men også af tillid. Helbredelse er ofte noget der sker mellem mennesker. Jeg tilbyder derfor en gratis afklaringssamtale enten i klinikken eller over telefon, hvor vi kan få en føling af hinanden og se om der er grundlag for et samarbejde.

 

________________________________________________

 

Hvis du er i tvivl om et forløb hos mig, er det rette for dig, så send en mail til info@myoreflexkbh.dk med dit telefonnummer, samt en lille beskrivelse af hvad du gerne vil have behandlet, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Jeg sætter ca. 15 min. af til samtalen.

 

"Efter 5 år med kronisk bihulebetændelse er jeg så lettet over at den er væk nu! Mathias' behandling har gjort underværker og jeg er ham dybt taknemmelig."
LeneBehandlet for bihulebetændelse
Efter en hjernerystelse og piskesmæld - og efter at have søgt effektive behandlinger i flere år - fik jeg ved et tilfælde et gavekort til behandling hos Mathias. Og til min store overraskelse er jeg nu efter to måneder mere i balance og mine symptomer er under kontrol, og mit liv er blevet bedre.
NicolasBehandlet for piskesmæld og hjernerystelse
"Før behandling havde jeg rigtig ondt i mine knæ. Det gjorde ondt, når jeg løb og hoppede rundt, og lavede sjov og ballade. Men så fik jeg en times behandling og samme aften var jeg ude at spille fodbold i to timer uden at have ondt. Det gjorde heller ikke ondt efter eller dagen efter."
MartinBehandlet for knæsmerter